Orkade inte blogga...

Har verkligen inte orkat blogga, för har inte haft någonting att blogga om. Igår spenderade jag nästam hela dagen i sängen, bara för att... Idag var jag i alla fall på väla med Jeeeeennifer! köpte en Beatles tröja på H&M eller det var faktiskt ett linne :) Sedan år vi god bakad potatis på en av restaurangerna där
Typ en halvtimme efter att jag hade kommit hem så kom Isabell förbi så vi stack till henne :) Nu har jag i alla fall gått hem i regnet och jag liknar en strandad kloakråtta. så nu ska jag ta och hoppa in i duschen!
 
Även vi kan vara söta ;)

Lila

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3830453/emmaliinde?claim=yskk9xdbufy">Följ min blogg med Bloglovin</a>
 
Efter att jag och Linn hade varit hos optikern så stack vi hem till mormor och fick bullar och saft :) Hur goda mammas och mina bullar än blir slår dom aldrig mormors... Dom är utan tvekan bäst! Tänkte förresten visa min sminkning som jag hade idag. körde på lila :) eftersom att tröjan jag har på mig idag är mörkgrå och jeansen är svarta så tyckte jag att mina ögon behöde lite färg.
 
 
 

optikern

Sitter just nu och väntar på Linn hos optikern. Dötrist väntrum har dom... Hade varit skoj om dom åtminstone hade lite musik på, men icke sa nicke. Har Linn genom dörren och hon är ju döblind haha... "antingen är det ett A eller ett R" hahaha

Nyvaken

Nyvaken och sugen på att klippa håret till längden på bilden... Jag som har sparat mitt hår så länge nu haha. Vet att jag kommer att ångra mig strax efter jag har gjort det, men har sån jävla lust till att bara klippa av det!
 
 

Våldgästad

Tycker det är så skoj när folk kommer och hälsar på utan förvarning. Det knackade på dörren och in kom bästavän! Försökte att tips signe om lite bra kärleksfilmer från 80-talet, inte så lätt när hon har en så kräsen filmsmak. Sedan satt vi nere i köket och drack te och gjorde Signes kille orolig. Alltid lika skoj ;) Kan det inte bli bättre än så på kvällen :) 

Egon och Leo

Leo spanar in Egon... haha tror Egon blir lite nyfiken :)
Egon

Favorit App

Måste tipsa om min favorit app just nu! Det är ett sjukt roligt spel. Det går ut på att man ska gissa rätt på låten som spelas. Man spelar mot någo och man turas om att välja genre. Det spelas en låt från den valda genren så ska man så snabbt som möjligt gissa rätt på något av de fyra alternativen. Antingen vad låten heter eller vem artisten är. Genom att vinna samlar man poäng som man sedan kan köpa nya gengrar av. Superkul tycker jag! :)
 
 

RASANDE!

Jag förvarnar nu för svårdomar.
 
Vad fan är det för jävla fel på dangens samhälle? Folk kan fantamej inte bete sig normalt! Är så ofantligt jävla sur just nu så det finns inte! Min syster som bor i Skottland berättade nyss att hennes 12-åriga dotter Chloe blev misshandlad. Av 2 tjejer som är lika gamla som henne! Vad i hela helvete?!  Dom ville att Chloe skulle gå hem till dom, men hon skulle till en annan kompis, så hon tackade nej. Vad tror ni inte att dom jävla snorungarna gör? Dom slår henne. Ni läste rätt. Dom jävlarna slår henne! För en så ynklig idiotgrej!  VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ BARNEN IDAG!? Är rasande. Önskar verkligen att jag kunde åka dit och nita dom små glinen. Även om jag vet att det är lika fel. 12 år gammal och man tycker att det är ok att misshandla en jämnårig utan nån direkt anledning?
Fy fan.
Inte nog med det. När min syster skulle hämta upp Chloe vid skolan (hon visste inte vad som hade hänt) ser hon att det står en klunga med folk och vuxna. Chloe står ju såklart och gråter ögonen av sig, men tror ni någon jävla idiot alls ens kollar om hon är ok? Nej. Inte en enda. Blir så sur alltså!
 
Är det inte de vuxna i samhället som ska vara förebilder för de yngre? Vara där och stötta när det behövs? Tydligen inte.
 
Sumerar min ilska med detta citatet från min systers facebook:
"Shame on the cowards of Kirriemuir who watched my 12 year old daughter crying her eyes out without asking if she was ok. Was it the highlight of your day??? Fucking spineless cowards."

Naglar

Här kommer ett litet steg för steg inlägg på mina stämpelnaglar!
 
1. Måla naglarna med ett genomskinligt nagellack som stärker naglarna och håller kvar färgen ordentligt (Bottom Coat). Jag använder mig av O.P.I Dry And Brittle Nail Envy.
2. Måla ett lager med en valfri färg. Jag använder mig av beatyuk Nailpolish i ljusblå (köpt den i Skottland). Låt torka.
3, Måla ett andra lager med din valda färg. Låt torka.
4. Stämpla dina naglar med valfritt motiv. Jag använder mig av KONAD Stampin Nail Art.
5. Lägg på ett nagellack som håller kvar stämplingen (Top Coat). Jag använder mig av KONAD Top Coat.
6. När dina naglar har torkat ORDENTLIGT, tvätta då dina händer med varmt vatten om tvål. Då åker det som har hamnat utanför av. Jag har en liten regel om att jag inte får röra någonting på 10 minuter efter att jag har gjort färdigt mina naglar. Efter det tvättar jag dom. Då blir resultatet såhär

Äckelväder!

Försöker sova, men det är inte så lätt när regnet slår så hårt mot mina fönster. Har nämigen sängen precis vid mina 3 fönster som är på 3 olika väggar (tänk en rektanget, och så är det fönster på båda kortsidorna och en långsida, där emellan ligger min säng) . Så jag hör regnet extremt mycket. Kollar på TV i hopp om att den ska överrösta regnet. Det är sånna här dagar som jag längtar extra mycket till spanien.
 
Bildbomb från Spanienresan 2011

Snacks

Har fått en ny noja. Tacochips med ostsmak! Det e så otroligt gott! Så har jag på något sätt fått för mig att dom är nyttigare, fast det är nog bara i mitt huvud. Jag är västa nattmatsätaren, äter mycket hela tiden men på något sätt är jag alltid hungrig på natten... Då är tacochipsen perfekta att äta, litet lagom mellanmål kan man säga.  Just nu sitter jag med en liten skål och mumsar på.
 
Har för övrig kollat på film idag. Kollade som sagt på charlie and the chocolate factory, sedan kollade jag på Goodnight Mister Tom (har även läst boken som jag gillade väldigt mycket, filmen var ok), Project x (en film som var ok, fast det är ingen film jag lär kolla på igen) och nu kollar jag på Twilight. Fick värsta nojan eftersom att det är så länge sen jag såg dem, så jag bästemde mig för att kolla på hela sagan ;)
 

Omelett

Det här behöver du:
4 ägg
½ dl grädde
1 paket bacon
1-2 salladslökar
1 tomat
3 krm vitpeppar
2 krm salt
½ finhackad chilli (valfritt)
1 msk smör
 
Såhär gör du:
  1. Skiva baconet i mindre bitar. Knaperstek. Lägg upp baconet vid sidan om. Ta bort stekhjärnet från plattan och sänk plattan till låg medelvärme. OBS! Häll inte av fettet som är kvar i pannan efter baconet, man tillsätter bara smöret när det är dags att steka omeletten.
  2. Hacka salladslökarna och tomaten.
  3. Blanda ägg och grädde i en skål. Tillsätt kryddorna
  4. Tillsätt salladslök (man kan spara lite till garnityr om man vill), tomat och bacon i äggblandningen. Se till att järnet och plattan har svalnat lite innan du häller ner allting.
  5. Tillsätt smöret till stekhjärnet och häll i din äggblandning.
  6. Låt den stå och steka tills den inte längre ''dallrar'' i mitten. OBS! Har du för hög värme på järnet kommer undersidan att brännas då man inte vänder på omeletten! Risk för att den fastnar finns även annars också, då ägg har en tendens att fastna i stekjärn.
  7. När Omeletten inte längre ''dallrar'' är det bara att vända stekjärnet upp och ned över en tallrik (sätt tallriken över järnet och vänd). Garnera.

Charile and the chocolate factory

Ligger i min säng och kollar på Kella och Chokoladfabriken. Älskar den filmen! Den dåliga är ju bara att man blir så ofantligt sugen på godis. Jag har nog alltid viljat smaka på den chokloladen dom har i filmen. Den ser så god ut tycker jag! Absolut älskar när Willy Wonka säger att Charlie har vunnit och när han vänder sig om så går han in i glashissen. Och när han går in i glashissen den andra gången. Skrattar varenda gång.
 
 
Älskar Johnny Depp i denna filmen!
 

Naglar

Fina naglar är ett måste för mig. Kan sitta i timmar med mina och andras naglar för den delen. En liten hobby jag har ;) Passade på att göra min naglar lite somriga nu när värmen börjar komma igen!
 
(lite halvdålig mobilbild, men tänkte göra ett steg efter steg inlägg sen)

Färgar håret

Tyckte att det var dags att göra någonting åt min megafula utväxt. Har behövt det ett tag, jag vet haha. Så just nu sitter jag med färg i håret :)
 
Äckelutväxt
Såhär snygg är jag när jag färgar håret ;)
Färg, färg och mera färg
 

Dagen efter midsommar

Och jag mår prima!
Orkade inte att gå på fest igår, så det gjorde jag inte :) Firade midsommar hemma hos mormor med god mat istället! Sedan tittade jag på film och åt massa godsaker.
 
Min söta lilla mormor som aldrig kan vara seriös på bild
 Bilder från några dagar sen

E.l.f

Ajuste! Beställde lite produkter från e.l.f. Läppstiftet vet jag att jag blir nöjd med, för Anna har ett likadant, resten får jag prova och se!
 
1. Lipstick - Seductive  Deep Warm Pink Creme                
2. Therapeutic Conditioning Lip Balm - Strawberry Crème
3. Eyeshadow Primer - Eyeshadow Primer (Sheer)           
4. Shimmering Facial Whip - Citrus                                    
5. All Over Color Stick - Lilac Petal                                     
6. Defining Eye Brush                                                         
7. Total Face Brush                                                             
 
De hade 35% rea, så alla dessa produkter inklusive frakt kostade bara 110kr! Frakten på e.l.f är oavsätt produktantal, alltid på 40kr. Ett bra tips då är att sammfrakta med någon. Jag samfraktade med Anna så vi betalade bara en halv frakt var, ilket är ett plus.

Jag ska inte vistas i solen!

Aaa mitt solningsprojekt sket sig ju! Är röd som en kräfta på magen. Och självklart lyckades jag också att på handmärke... Typiskt mig! Var för övrigt med Cathrine och Jennifer, lika trevligt som vanligt :)
 
Snygga tjejer!

Fint väder

Så härligt att träffa Linn idag. Så satans länge sen. Efter hon hade stuckigt tyckte jag att jag kunde vara duktig och jobba på solbrännan. Så jag mamam och Anna la oss ute på altanen :) Åt honungsmelon och jordgubbar
 
Min lilla hund som är så duktig! Ligger brevid sina favoritfrukter och rör dom inte :)
Lilla Annapanna
 
 

Upp och hoppa!

Orkar vekligen inte gå upp! Men det måste jag, för Linn kommer nämligen om 45 min och ska ha mat :P Hon sommarjobbar nämligen på ett företag som inte ligger allt för lång bort från mig :) Så nu är det bara till att gå upp och laga mat. Kanske till och med gör frukost till mig själv.
 
(Jag kommer troligtvis få en stol i huvudet för bilden, men jag tycker den är charmig!)

Bästavän

Har haft en helt underbar kväll med Signe. Såå mysigt! Vi skulle gå ut en kort runda, men den varade i 1,5 timme. Sedan efter lite beslutsångest så åkte vi hem till Signe :) Har nog det alltid skoj när jag är med henne, hon e så otroligt jävla rolig! :)

Gårdagens kalasfix!

Fixade som sagt Annas kalas sminkning samt hår. Hon blev meganöjd!
 
Anna absolut hatar att ha hela håret nere då hon får allting i ansiktiet. Det är också så långt att det trasslar sig väldigt lätt. så jag flätade bak håret och satte fast det i en liten snodd som jag sedan lindade med en hårslinga.
 
 
En liten bild på ögonskuggan jag använde fick också vara med! Använde mig av den blåa, samt en ljusare blå som jag har på en annan palett. Eylinern är en vanlig svart som jag sedan hade blå ögonskugga på. Jag skulle vilja påstå att ögonskuggan är mer blå än grå i verkligheten :)

Isabell and I

Har varit med Isabell idag :) Vi tog en runda på inlines i det fina vädret! Innan Isabell kom gjorde jag iordning Anna till ett kalas som hon skulle till, men mer om det imorgon.
 
Massvis med kaniner
Som bilden visar hade jag på mig min uggletröja idag
 
Fick även en liten uggla ritad på min rygg
 

Helt fast!

Sig mig,
Hvorfor går vi rundt og tror det er så vigtigt
At lave den million ?
Du ka' få masser af succes, men hvad det værd?
Hvis ik' du deler det med nogen?
En du kan stole på ,
En der siger ro på
En der vil ha dig som du er
Om du fattigrøv eller millionær
Ha dig i solskin og modvind
Elsker dig for den du er



Såååå jobbigt att jag har fått den här låten på huvudet. Har gått å skråmat på den hela morgonen!

Låten kan ni lyssna på HÄR


Familjemys

Har spenderat min dag med Annapanna och mamma. Jag gjorde en megagod chili con carne till middag som gjorde alla mätta och belåtna :) Runt elva-tiden så kom vi på att vi hade köpt jordgubbar, så då kollade vi Criminal minds och åt jordgubbar. Är så mätt nu att jag tror att jag spricker!

Bilden är tagen när det inta var skitväder...


Kyckling och Broccolipaj

Åt kycklig och broccolipaj idag till luch, vilket var väldans gott!  Det här behöver du för att göra din egen paj!

Pajdeg: 4,5 dl vetemjöl                        
             185 g rumstempurerat smör           
             1msk vatten              

Fyllning: 2 st kycklingfileér                    
               1 lök                       
               2 dl riven ost           
               ½ broccoli                
               salt & peppar
  
Äggstanning: 3 ägg                              
                      ½ dl mjölk  
                      ½ dl grädde
                      salt & peppar

(Variationerna på pajer är oändliga, men detta är hur jag gör min)

Gör så här:
1. Skiva upp det rumstempurerade smöret i en skål, det blir lättare att arbeta degen då.
2. Häll ner mjölet och arbeta degen
3. Häll ner vattnet. Tänk på att inte arbeta degen för mycket, då blir den seg!
4. Låt pajdegen kallna i kylen, gärna i några timmar, men minst en timme.
5. Blanda ihop alla ingredienser till äggstanningen. man kan även krydda efter eget behov (jag brukar bl.a. använda mig av chilli och paprikapulver).
6. Ställ in äggstanningen i kylen
7. Finhacka löken och skär kycklingen i små bitar. Stek löken och kycklingen och tillsätt valfria kryddor (bara salt & peppar fungerar också)
8. Skiva och förkoka broccolin. Tips: Om man kokar broccolin i en vattenmäng som precis täcker, så behåller broccolin sin färg och smak, samt vitaminer och mineraler.
9. När Pajendegen har kylt färdigt, kavla då ut den eller ''tryck'' den i formen (tryck ut den med tummarna bit för bit i formen).
10. Sätt folie på pajskalets kanter, annars sjunker kanterna ner och det blir en kantlös paj. (bild nedan)
11. Nagga botten (stick med gaffel i degen, annars blir det luftbubblor och degen spricker), förbaka pajskalet i 10 min i 200 °C
13. Lägg i din fyllning i pajen och häll sedan över äggstanningen.
14. Grädda i 175°C i minst 50min. Eller tills äggstanningen har ''stannat'' (om man skakar på formen, är det stilla i mitten)

När jag gör min paj med detta recept, brukar jag alltid få lite deg över. Det brukar jag använda till att snabbt göra en god efterätt. Man bara lägger ut degen i en form eller i flera små formar som man sedan förbakar som med pajen. Sedan är det bara till att lägga i bär med socker. Ibland orkar jag till och med att göra små lock av degen till dessa små pajer! Snabbt, enkelt och supergott!

                                                 

                           


Lycka på macka

Var hos mormor tidigare idag eftersom att hon nyss har kommit hem från min syster som bor i Skottland. Självklart hade hon med sig lite godsaker till mig, b.la. min nötfria wannabe nutella. Jag kan inte äta vanlig nutella eftersom att jag är nötallergiker, så vi har hittat en nötfi variant, i Skottland. Blev sååå glad eftersom att min andra nästan är slut, har snålat som satan för att den inte skulle ta slut. Men nu är lagret påfyllt igen! Jag absolut älskar det!



Jag fick även en megafin Tröja, med en uggla på :D


Mysigt värre!

Har spenderat min dag med Jennifer.N och Cathrine idag :) Mysigt värre skulle jag vilja påstå! Vaknade först vid 11 för vi skulle till mormor, med det blev inte av så jag låg i min säng till klockan var två. Då var jag tvungen att gå upp eftersom att Jennifer.N skulle ta bussen till mig vid halv tre. Haha, hon kom så snabbt hon hörde att jag hade muffins hemma ;) Vid sju kom Cathrine, vilket ledde till mer muffinsätande.

Var ute en sväng också, fick lite fina bilder på solnedgången


Världens finaste hund!

Jag har världens finaste hund! Min söta rara lilla Leo.


Muffins!

Har hittat världens bästa muffinsrecept tror jag! Tack som satan Maria! Gjorde detta recept i torsdags och jag tyckte att dom var så goda att jag gjorde dem idag igen, med hackad choklad i.
I originalreceptet står det vatten eller fil, men jag har använt mig av hälften vatten och hälften youghurt. Det gjorde jag eftersom att vi inte brukar ha någon fil hemma, men vi har nästan alltid youghurt!

Här är det i alla fall:

200g rumstempurerat smör
3 dl socker                       
3 ägg                               
1½ tsk bakpulver              
½ dl vatten                      
½ dl youghurt                  
4 ½ dl mjöl                     
2 tsk vaniljsocer             

1. Vispa smör och socker puröst.                                   
2. Tillsätt ägg.                                                              
3. Rör ner mjöl, bakpulver och vaniljsocker.                   
4. Tillsätt youghurt och vatten blanda väl.                       
5. Häll upp smeten i muffinsformar. Fyll 2/3 av formarna.
6. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i 10-12 min.     

Såhär fina blev mina minimuffins (gjorde samma sak, men hade dem bara i ugnen i 7min) :
Dem här gjorde jag med hallonbåtsfluff :)


Gjorde hälften med choklad i, och resten med choklad i hela smeten.


Sorry!

Åååh! Förlåt för den dåliga uppdateringen, har bara inte haft tid eller lust. 
Hade megatrevligt på Annas födelsedag! 






Min sminkning :)


Idag är ingen vanlig dag,

för det är Annas födelsedag!
Idag fyller min kääära syster 26 år! Oj va gammal hon är! Eftersom att hon skulle iväg till Finsam (typ skola) så skulle hon gå upp klockan sju. Vilket ledde till att jag igår natt smög in på hennes rum och stängde av hennes väckarklocka så att jag och mamma kunde ge henne frukost på sängen. Gick upp halv sju och började steka pannkakor och ca. kvart över så väckte vi henne med lite trevligt skråmande (kan tyvärr inte kalla det sång eftersom att verken jag eller mamma kan sjunga). Var vaken till kvart i åtta, sen gick jag och la mig igen. Halv elva bar jag mig iväg till affären och efter det har jag bakat muffins, tvättat Anns hår och sminkat henne. Har en del kvar att göra innan klockan 5 då folket kommer bl.a. sminka mig, fixa mitt, mammas och Annas hår, glasera muffins, göra mat och så ska jag någonstans där imellan hinna att gå ut med Leo. Aja, här kommer i alla fall lite bilder som jag har tagit hittills :)


Det var frukost på sängen, men hon flytta ner i köket :P


Gjorde vanliga muffins och minimuffins


Stolt tjej!

Känner mig oerhört stolt över mig själv! Det gick otroligt bra på min ridlektion idag! Det var den sista på terminen, vilket betyder att vi själva får välja vad vi ska göra, vi valde att hoppa barbacka (utan sadel). Vi hoppade inte alls högt men det är jag glad över eftersom att hästen jag red flippar lite smått när man hoppar. Hon bockar och sparkar backut, MEN JAG RAMLADE INTE AV! Sååååå stolt! Alla tippade på att jag skulle ramla av i början av lektionen men jag höll mig kvar! (Det känns extra bra när nästan alla i min grupp som har hoppat henne med sadel har ramlat av) Här kommer i alla fall lite bilder: ( är fullt medveten om att jag sitter som en potatissäck på vissa bilder, men det är för att jag försöker att hålla mig kvar ;) )


Är så stolt över Anna också, eftersom att hon tidigare har varit livrädd för hästar!

Bli även en bild på vår härliga stallkatt!


Blööö

Ojojoj ett tag sen jag bloggade... Har inte gjort så jävla mycket, har varit i i stan  med mamma idag som fixade en födelsedagspresent till min kärakära syster som fyller 26 på onsdag. Sen kom Jennifer.N vid halv 4 vilket var trevligt värre :) Just nu sitter jag och funderar vad jag ska ge till Anna, tänker så det knakar.


(Fottades när det va fint väder)



Har förresten lärt mig att göra såhär:

Ser oerhört seriös ut, men ler jag så går det inte haha.


Sommar på väg?

Såg årets första nyckelpiga idag... Det betyder väl att sommaren är på väg? Vet inte vad jag ska tro eftersom att vädret är skit. Vad har hänt med solen egentligen? Bara regn, blåst och kyla för tillfället.

                                                 


Dagens skratt!

Måste säga att jag har världens härligaste bror. Han bor uppe i Stockholm med sin fru och två barn, så jag träffar inte honom så mycket. Men idag fick han mig till att skratta rejält. Som många andra så är det första jag gör när jag har vaknat att kolla facebook haha, beroende?... ehh, lite kanske. I alla fall så möttes jag av denna bild:

                                        


Hans fru Malin har då lagt upp en bild när min bror ska panta. Det kändes som att jag skulle dö av skratt, härligt sett att vakna på! Han har alltså fullt ett helt flak med påsar med pantflaskor i, även bilen är full.  Läste i kommentarerna att han hade skapat trafikkaos, eftersom att alla glodde... Han är för jävla härlig min bror!

För övrigt så har jag inte gjort så mycket idag, har spenderat eftermiddagen med min härliga Jennifer, vi hitta lite roligheter på CityGross.
                                                     


Gröningen

Kom inte så mycket folk till gröningen som vi trodde, men det var desto bättre tycker jag. Hade det megatrevligt även om det blev lite kallt på kvällen...

Här är det jag hade på mig, ni kanske tänker "fyfan va kallt", men icke! jag hade på mid dubbeltights och tubklänning under ;)


Väldigt vackert var det                                                               





Avslutning För Fasen!

Åååh va skönt det var att gå den sista dagen i skolan! Har varit så extremt skoltrött på sistonde. Var i skolan i två timmar vilket kändes väldigt onödig, menmen det är trotsallt över nu. Ska snart pallra mig ner och göra mat sen så ska vi till gröningen med lite härligt folk och sisådär halva Helsingborg... Aja kul lär det väl :)

Over n' Out


Sminkningen

Annas sminkning som jag skrev om


Blev faktiskt riktigt nöjd


Trött.

Någonting måste vara seriöst fel på mig. Sov 10 timmar inatt men är oerhört trött i alla fall. Vaknade vid 11 och gick upp vid 3, lagade mat, gick ut med hunden, åt mat sen stack jag till stallet. Nu ligger jag i min säng och kränger chips.
Tänkte ladda upp lite bilder imorgon på den megafina sminkningen jag gjorde på Anna igår, för just nu så orkar jag faktiskt inte...
Kan i alla fall bjuda på en bild på mitt megalockiga hår.



Over n' Out

Tadaa!

Som ni ser har jag nu skaffat blogg. Lite på grund av att jag har brist på liv, och troligtvis inte kommer att ha någonting bättre för mig i sommar då vädret kommer vara skit. Folk i min omgivning har också sagt att jag borde skaffa en blogg så att jag kan skriva ner mina tankar så att de slipper lyssna på dem haha...
Nog med det!

Som man kan läsa i beskrivningen så är mat, mode och smink det jag gillar att hålla på med. Jag går på Rönnowska skolan i Helsingborg på livsmedels programmet med inriktning varmkök, kort sagt så går jag på kockutbildning. Jag älskar helt enkelt att laga mat.
Som många tjejer gillar jag även mode och smink och det är någonting jag håller på med mycket på fritiden.

Over N' Out


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus